Mám pre vás riešenie – eBook s viac ako 50 jedinečnými receptami, ktoré využijete aj pri širokej škále potravinových intolerancií.

Milujem jedlo a keď mi zistili potravinovú intoleranciu na kazeín, bielkovinu kravského, ovčieho, kozieho mlieka, lepok, vajíčko, zemiaky, orechy a ďalšie potraviny, takmer sa mi zrútil svet. Netušila som, čo mám vlastne jesť. Pripadala som si stratená a zúfalá. A hlavne neustále hladná.

Reštauračné zariadenia mi vyhovieť nevedeli, preto som začala so stravou experimentovať, aby sa jedlo stalo mojim liekom a nie nepriateľom.

 

Už je to viac ako 4 roky, čo som svoju stravu zmenila a zbavila som sa zdravotných problémov, ktoré ma trápili už od dospievania. Rozhodla som sa o svoje niekoľkoročné skúsenosti podeliť vo svojej eBooku Jedlo ako liek – 50+ receptov pri potravinovej intolerancii.

 

Predstavte si, aké by to bolo pripraviť si opäť na raňajky jedlá, ktoré ste milovali, ale museli ste sa ich kvôli potravinovej intolerancii vzdať?

Znie to ako sen?

Nie, je to naozaj možné a navyše aj chutné 🙂

Tento eBook je pre vás, ak:

Koľko eBook stojí?

Cena eBooku je 28 € (690 CZK)

Viem, že stravovanie pri potravinovej intolerancii je samo o sebe nákladnejšie než kúpa bežných potravín. Viem však aj to, že vám tento eBook prinesie radosť zo stravovania a poznanie, že život s potravinovou intoleranciou vie byť naozaj rozmanitý a chutný.

Prečo práve tento eBook s receptami?

Na internete je množstvo receptov, ale určite to poznáte: jeden obsahuje vajíčko, ďalší špaldovú múku, iný zase cukor či iný alergén, ktorému sa snažíte vyhnúť. Je to často pokus-omyl, či sa daný recept podarí aj po vynechaní potraviny, ktorá ale býva kľúčová. Vynechanie určitej potraviny dokáže nielen konzistenčne, ale aj chuťovo zmeniť celý výsledok jedla.

Možno nemáte peniaze navyše, aby ste ich vyhadzovali za potraviny, ktoré nepoznáte bez istého finálneho výsledku.

EBook vám ponúka viac ako 50 receptov pri potravinovej intolerancii na kazeín, lepok, vajíčko, orechy, ryžu, zemiaky a i.

Nájdete v ňom kopec inšpirácie od smoothie, cez lievance, banánový chlieb, snack, chutné krémové polievky, jedlá z rýb, z mäsa, recepty z kvásku až po (ne)majonézový šalát či medovníky.

Presvedčte sa sami, že život s potravinovou intoleranciou vie byť skutočne plnohodnotný a rozmanitý.

Som si istá, že z repertoáru receptov si na každý deň niečo vyberiete 🙂

 

Načo sa napr. v eBooku môžete tešiť?

Pre koho eBook určený naopak nie je?

Čo ak niektoré ingrediencie nebudem vôbec poznať?

Pri novom spôsobe varenia sa zoznámite s viacerými možno pre vás už známymi a možno úplne novými ingredienciami. V eBooku sú na viaceré ingrediencie internetové odkazy, aby ste si vedeli spraviť prehľad o cene danej potraviny a jej využitie. Varenie je však o nových chutiach a možnostiach a určite vám eBook prinesie nový pohľad na vaše možnosti, ktoré sa vám teraz môžu zdať obmedzené.

Mám intoleranciu na laktózu, bude pre mňa eBook prospešný?

Všetky recepty sú zostavené bez živočíšneho mlieka. Preto ingrediencie neobsahujú ani laktózu, ani kazeín a ani bielkovinu kravského, ovčieho, kozieho či byvolieho mlieka.

Mám aj iné intolerancie než tie, čo uvádzate.
Nájdem v ňom aj tak pre mňa vhodné recepty?

Recepty sú zostavené tak, aby vyhoveli širokému spektru a rôznym kombináciám potravinových intolerancií. Všetky recepty sú bez použitia lepku, kazeínu, vajíčka, hrachu. Ak máte napr. intoleranciu na zemiaky, ale tolerujete sladké zemiaky (batáty) alebo topinambury, eBook bude vhodný aj pre vás. Recepty sú zostavené tak, aby vyhoveli aj pri intolerancií na pivovarské alebo pekárenské kvasnice a aj pri čoraz častejšej intolerancií na kukuricu.

Čo o eBooku napísali jeho čitatelia?

Aký bonus kúpou eBooku odo mňa navyše dostanete?

Stravovací denník v PDF podobe

Pri potravinovej intolerancii je dôležité sledovať reakcie tela na jednotlivé potraviny. Do tohto denníka si môžete zaznamenávať potraviny, ktoré ste behom dňa zjedli a následné reakcie pre elimináciu zdravotných problémov. Lepšie je poznať odpoveď, čo organizmu škodí, ako žiť s otázkou.

EBook: Ako si vyrobiť domáce rastlinné mlieko

Pri potravinovej intolerancii je dôležité sledovať reakcie tela na jednotlivé potraviny. Do tohto denníka si môžete zaznamenávať potraviny, ktoré ste behom dňa zjedli a následné reakcie pre elimináciu zdravotných problémov. Lepšie je poznať odpoveď, čo organizmu škodí, ako žiť s otázkou.

Ako variť a piecť bez lepku - Sprievodca bezlepkovými múkami

Vaše osobné údaje (meno, e-mailová adresa) sú u mňa v bezpečí a budem (DARAKO s.r.o., Sokolíkova 5, Bratislava, 84101, IČO 53 303 229) ich na základe vášho súhlasu spracovávať podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislatívy.
Stlačením tlačidla vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním potrebným pre zaslanie eBooku a ďalších noviniek odo mňa, ktoré se budú týkať súvisiacej témy.

Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na tlačidlo ODHLÁSIŤ v každom zaslanom e-maili.