Milujem jedlo a keď mi zistili potravinovú intoleranciu na kazeín, bielkovinu kravského, ovčieho, kozieho mlieka, lepok, vajíčko, zemiaky, orechy a ďalšie potraviny, takmer sa mi zrútil svet. Netušila som, čo mám vlastne jesť. Pripadala som si stratená a zúfalá. A hlavne neustále hladná.
Reštauračné zariadenia mi vyhovieť nevedeli, preto som začala so stravou experimentovať, aby sa jedlo stalo mojim liekom a nie nepriateľom.
Už je to viac ako 4 roky, čo som svoju stravu zmenila a zbavila som sa zdravotných problémov, ktoré ma trápili už od dospievania. Rozhodla som sa o svoje niekoľkoročné skúsenosti podeliť vo svojej eBooku Jedlo ako liek – 50+ receptov pri potravinovej intolerancii.
- Naučíte sa chutne pripravovať jedlá v rámci vašej eliminačnej diéty.
- Naučím vás, že bez vajíčka, lepku, mlieka a ďalších ingrediencii sa dajú pripraviť skutočné delikatesy.
- Začnete sa na svoje jedlo naozaj a úprimne tešiť
Predstavte si, aké by to bolo pripraviť si opäť na raňajky jedlá, ktoré ste milovali, ale museli ste sa ich kvôli potravinovej intolerancii vzdať?
Znie to ako sen?
Nie, je to naozaj možné a navyše aj chutné 🙂