• Chceli by ste poznať tajomstvá varenia a pečenia bez lepku, mlieka, vajec, ale veľmi sa nekamarátite s vareškou?
  • Milujete jedlo, ktoré je nielen pastvou pre oči, ale prináša skutočný gurmánsky zážitok?
  • Chceli by ste vedieť ako presne postupovať, aby ste nič neopomenuli pri príprave jedál?

Workshopy zdravého varenia v Miele Experience Center Bratislava

Mám pre vás jedno riešenie

Zoznámte sa naživo s vašimi obľúbenými jedlami v novom kabátiku. Načerpajte kopec inšpirácie pre seba, a svoju rodinu a naučte sa variť bez alergénov.

  • Dostanete kuchárske know-how, ktoré budete môcť využívať každý deň vo svojej kuchyni.
  • Začnete sa pozerať na svoje jedlo ako na prostriedok, ktorý vám pomôže ku zmene.
  • Objavite možnosti nového stravovania, ktoré sú nielen zdravé, ale aj chutné.

Uvolnena atmosfera, perfektni jidlo, mraky inspirace a hlavne hodne energie po jidle. Miluju jidlo, ale moc nejim, protoze behem dne jsem porad v pohybu a po kazdem jidle byvam unavena. Po dnesnim kurzu vareni jsem zjistila ze snim 6 jidel, ktere uzasne chutnaji, byly snadne na pripravu a energii jsem neztratila. Moc dekuji za inspiraci. Doporucuji zazit kazdemu nejen lidem co trpi intoleranci na jidlo. Uz nebudete chtit jinak. Moc dekuji 💜

Zuzana Gálikováwww.podnikam.eu

Aj vám sa určite stalo, že ste sa cítili nepríjemne, keď vám pre vašu potravinovú intoleranciu v reštaurácii ponúkli z jedálneho lístka iba šalát. Sú to tie bolestivé momenty, kedy možno preklínate deň, kedy ste sa dozvedeli, že vám niečo škodí.

 

Viete však, že tabletkou sa problém častokrát iba odsúva na vedľajšiu koľaj. Ale čo ďalej, keď varenie a skúmanie etikiet nie sú vašou najsilnejšou stránkou?

Volám sa Dagmar Čanigová, som milovníčka dobrého jedla pripraveného z kvalitných surovín. Moja strava sa od roku 2016 stala mojim liekom, napriek tomu, že mám intoleranciu na viac ako 30 potravín. Naučila som sa žiť s potravinovou intoleranciou a pripravovať si jedlo tak, aby som po tabletkách nemusela siahať. Skúsenosti, ktoré som nadobudla odovzdávam na svojich workshopoch. Rada aj vám preto ukážem a vysvetlím ako si pripraviť jedlo tak, aby ste sa oblúkom vyhli alergénom a najedli sa pritom do sýtosti.

Každý môj workshop je iný a tematicky zameraný. Všetky však zahŕňajú:

  • Informácie ako a prečo nahrádzať potraviny v danom recepte.
  • Vytlačené recepty s presnými informáciami ako a kde nové suroviny zohnať.
  • Zľavu na ľubovoľný workshop a vytestovanie potravinových intolerancii, ktoré obdržíte mailom 24 hodín od uskutočnenia kurzu.
  • Pokiaľ si jedlo nezjete počas workshopu, zabalíme vám ho domov do eco friendly nádobiek, ktoré sú ľahko rozložiteľné.
  • Milý darček, ktorý si odnesiete domov po skončení kurzu 🙂

Pokiaľ ste sa v čítaní dostali až sem, určite vás zaujíma kde a kedy sa bude workshop zdravého varenia organizovať.

V spolupráci so značkou Miele a organizujeme workshopy, kde sa môžete tešiť na predvádzacie varenia, počas ktorých sa dozviete ako variť zdravo a vyvážene aj s potravinovými intoleranciami.

Workshop trvá približne 3-4 hodiny.

Za tento workshop zaplatíte 99

Kapacita pri oboch miestach je limitovaná na 12 osôb.

 

Chcete dostávať informácie o najbližších termínoch kurzov varenia?

Zapíšte sa do zoznamu a ja vás budem v prípade nových termínov kontaktovať.

Kuchtenie „na iný spôsob“, ktorý zorganizovala Dagi v spolupráci so showroom Miele, bolo úžasné a v mnohých ohľadoch prekvapivé. V kuchynskom „kútiku“ som sa cítila veľmi príjemne, akoby som bola doma. Veľmi zaujímavé bolo oboznámiť sa s najmodernejšími kuchynskými spotrebičmi, na ktorých príprava jedla bola rýchla a účinná. A hoci servírované jedlá boli alternatívnou „slovenskou klasikou“, boli neskutočne chutné a lahodné. Prekvapila ma ľahká chuť raňajkovej kaše s čučoriedkami, zaujímavá kombinácia mliečnej fazuľkovej polievky s batátmi, pochutnala som si na koložvárskej kapuste s cirokom namiesto ryže. No najviac ma očarila porcia alternatívne pripravených makových šúlancov, ktoré boli pripravené z topinamburov. Mňam! Kurz varenia s ochutnávkou u Dagi môžem len odporúčať. A jedno dôležité upozornenie: prosím pred akciou nejesť aspoň 3 hodiny. 😊

Zuzana Šuplátováwww.zuzanasuplatova.sk

Možno vás teraz napadlo kopec otázok. Poďme sa na ne spolu pozrieť:

Musím mať predchádzajúcu skúsenosť s varením?

Nie. Workshop zdravého varenia je vhodný ako pre úplných začiatočníkov, tak aj pre ľudí, ktorí sa vareniu venujú dlhodobo.

Čo si mám priniesť so sebou?

Seba a dobrú náladu 🙂 Zásteru dostanete a o prípravu jedla sa postaráme spoločne 🙂